«

»

Feb 03

Har ni sett bioaktuella Flight? Do it!

Jag och Hunken begav oss som bekant till Bergakungen i fredags för att se på filmen Flight. Jag hade höga förhoppningar trots att jag under dagen fått reda på att den övergick från action till drama…

Anyway, med popcorn, dricka och proteinbars var vi laddade för att se den 138 minuter långa filmen med Denzel Washington i huvudrollen.

Filmen började med en flygtur som hette duga! Jag var flygrädd redan innan filmen och vad jag är nu skall vi nog inte ens spekulera i. Skådespeleriet, sekvenserna i kraschen, manuset och well, hela kittet var sjukt bra. Jag hissnade rejält och levde mig väl in i filmen, precis som snubben bredvid Hunken gjorde i och med att han satt och pratade med sig själv. Inte hunken alltså, utan snubben bredvid.

Flight är verkligen en film att rekommendera, den var vansinnigt bra men samtidigt sjukt jobbig att se. Hade jag varit lite mer blödig hade jag nog fällt ett par tårar under filmens gång ;-)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>