«

»

Feb 04

Åker när jag borde ha gått upp

På måndagar är det ytterst viktigt att jag är på plats på kontoret klockan åtta på grund av möten och lite på grund av att jag faktiskt börjar åtta  ;-) måndagar är vansinnigt mycket att göra, dagen går sjukt fort så därför passar jag på att gå upp kvart i fem istället för kvart över fem…

Vad fan då för, tänker ni.

Jo, jag får ett träningspass som jag lätt kan låta pågå i en timma inkl stretching samtidigt som jag kan ta en dusch utan att stressa ihjäl mig.

Om jag blir trött?

Jag är lika dödlig som ni, klart jag blir trött men troligen först ikväll eftersom jag vet att dagen kommer gå fort. Dessutom tränar min hunk ikväll så då kan jag vila så det finnes lite kraft kvar att vara social när han kommet  :-)

Äh, så illa är det inte. Jag gick upp en halvtimme tidigare och har sovit mina sju timmar. That’s it.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>