«

»

Mar 14

Hallå i sjukstugan

Det är jag och Homer...

Det är jag och Homer…

Med en feber som går upp och ned en hals som inte alls vill vara med på banan har jag nu lyckats få i mig frukost i form av kvarg och jordgubbar (kommer föräta mig på det…) och avocado och tomat. Har till och med orkat vara uppe och diska och nu öppnat balledörren för att släppa in lite frisk luft… blir gött kvavt och varmt när solen ligger på och luften här inne står stilla :)

Jag skulle egentligen tränat, jobbat och lunchat med Effe idag men får väl skjuta på allting ett par dagar. Eller ja, några dagar. Hoppas på att vakna feberfri imorgon åtminstone, brukar ju inte sitta i så länge *hoppas*

Något som är ‘bra’ bra med att vara hemma och sjuk är att jag hinner läsa ikapp mig på alla bloggarna, hinner läsa artiklar och göra sånt jag i vanliga fall inte prioriterar. I den mån jag orkar… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>