«

»

Mar 15

Fortfarande död, men lite mindre död

Idag är febern bättre! Eller, mindre? Snällare? Well, känner mig bättre idag. Halsen är nästan återställd men jag nyser och snorar så det står härliga till.. tror dock inte Goran tycker det är lika härligt ;-)

Har gått omkring (gått var en överdrift dock) här hemma i tre dagar i olika Team Goran-tröjor och mina shorts. Orkar inte göra så mycket, men har precis smällt i mig ungefär två portioner med Gorans Magiska Biffar så nu hoppas jag på att få lite energi så att man åtminstone kan få komma ut och få lite frisk luft… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>