«

»

Sep 10

Går man upp strax efter fem på morgonen…

.. Är man tusan inte pigg på kvällen. Har redan placerat min ömma sälfigur (det är sån jag känner mig just nu) i sängen.

Imorse blev det ett rygg- och tricepspass, och imorgon tänkte jag köra lite mer helkropp och cardio. Kanske passa på att göra burpees när det ändå är tomt på gymmet  ;-) jag har absolut insett att den träningen där du känner dig som mest fånig är ta mig tusan den bästa.

Nu blir det till att sova så jag orkar med små grodorna imorgon.
Natti natt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>