«

»

Aug 08

Frukost på jobbet

Fruukost time

Fruukost time

Efter att ha sovit nästan en hel natt (har lyckats vakna flera gånger de senaste nätterna, på grund av både det ena och det andra) så tänkte jag att nu, nu jäklar blir det ett bra träningspass!

Sen gick jag ur sängen. Benen känns väldigt slitna, det märks att jag hade uppehåll från träningen och att jag kört igång hårdare denna veckan, därför tog jag och åkte direkt till jobbet istället, arbetar tidigt och kommer hem tidigt. Känns det bättre då så blir det ett pass direkt efter jobbet, men får väl se. :) Skönt att kunna ha valmöjligheten åtminstone.

Så nu sitter jag på jobbet och ”äter” frukost i form av bubbelvatten, jordgubbsthé och aminosyror. Ooomnomnom!

Längtar så himla mycket efter att flytta in i lägenheten nu också, längtan blev ju tusan bara värre efter att vi varit där igår och sett att den var minst lika fin som den bild man målat upp, att grannarna verkar bra, trevliga hyresvärdar, hur nära vi får till våra jobb och hur kort avståndet till Nordic Wellness är… :D

Vi gjorde även en adressändring igår, så nu är det tämligen på G! Måtte dessa dagar gå undan!

Nu skall jag se till att sysselsätta mig för att tiden skall gå undan – fem arbetsdagar kvar innan flytt, men vem räknar! ;-)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>