«

»

Jun 04

Förvåningen är total

Brände som vanligt in på centralstationen i Partille för att kliva på bussen då jag får syn på en av mina fd favoritkollegor från min Posten IT-tid!! Tilläggas är att hon är Alingsåsare… :-) Hon satt med sin karl och väntade på bussen till Landvetter.

Det var väl inte riktigt vad jag var beredd på en tisdagmorgon som denna :-D

Nu bär det strax av till jobbet för ett par timmars arbete och sedan åker jag hem och fortsätter hemifrån :-)

Inte sugen på ett gäng hundar? ;-)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>