«

»

Jun 12

Första dagen avklarad med bravur! ;-)

Ganska nyligen hemkommen från min första arbetsdag som IT-koordinator. Känner på mig att det kommer bli ett väldigt roligt arbete! Dagen har bestått av introduktion men mestadels vara med i personjakt efter lite strul men det verkade som att det var under kontroll när jag begav mig hemåt.

Perfekt att kunna samåka med Hunken, slippa åka buss och allt det där… :) Kommer nog bli kanon! Trött men nöjd är jag nu, så nu ska jag fixa en grönsaks- och frukttallrik till mig och Hunken och sedan blir det soffmys! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>