«

»

Jun 12

Avskedspresent jag glömt visa er!!

Igår på jobbet hade vi avtackningsfika för mig med lite tårta och… Well, tårta. Men jag misstänker att en eller möjligen två flickor fått i uppdrag att införskaffa mig ett litet minne att ta med.

Och det blev inget mindre än ett armband från Efva Attling! Hon har fantastiskt mycket vackra smycken, har fortfarande inte riktigt släppt det långa halsbandet med jordgloben som lanserades för några år sedan :-D det kanske finns på rea nu ;-)

image

Minns jag rätt så står det på gammelfranska på armbandet och det betyder något i stil med tänk på mig/oss.

Väldigt fint var det i alla fall. Kunde lämna jobbet i vetskap om att jag byggt upp en fungerande service desk.

För jävla bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>