«

»

Nov 06

En övertränad hunk?

Min hunk kommer att bli tokigt övertränad om han fortsätter träna såhär ;) Snart kommer vi få bredda varenda dörrkarm för att han ska kunna röra sig fritt här i lägenheten. :)

Eller så är det bara jag som sitter och saknar Hunken eftersom han tagit ett extra träningspass idag, men det gav ju mig lite egentid vid.. eh, datorn och vid strykjärnet, så det var väl bra, haha! Imorgon tänker jag också köra dubbla träningspass, jag kommer således göra ett sista försök att träna efter jobbet på Sportlife… är det lika mycket folk imorgon kommer jag få ett frispel på alla och gå bärsärkargång.

Ba´så ni vet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>