«

»

Mar 22

Elite Wellness och PT inom Fustra-metoden

Igår var jag som jag nämnt tidigare och träffade en personlig tränare. Det var inte inom de vanliga friskvårdskedjorna som finns utan det var på gymmet under Elite Hotel i Göteborg, nästan allra högst upp på Avenyn, Elite Wellness. Där träffade jag Johanna som visade mig runt och gick igenom lite om vem jag var, vad jag har för mål och hur jag brukar träna. Fick även fylla i ett papper som bevisade hur frisk jag är ;-)

Gymmet var otroligt fräscht och fint men väldigt litet, dock är det ett koncept som passar just de som arbetar och tränar inom Fustra väldigt bra eftersom man i regel inte behöver en massa redskap. Fustra kan ni läsa mer om här, men det är en träningsform som går ut på att stärka baksidan av kroppen, samt väldigt mycket fokus på bålen. Det är en träningsform som helt enkelt stärker din kropp och ger dig en snygg hållning. Fitnessfighten och World of Shape använder sig av metoden och de deltagarna får helt grymma resultat.

Träningsformen är tämligen nyttig och grymt nödvändig MEN jag tror inte att det är det jag är ute efter om jag anlitar en PT, så jag ska kika runt lite på andra alternativ innan jag bestämmer mig.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>