«

»

Maj 02

Det tyngsta PT-passet hittills

Helt slut... nästan

Imorse när jag vaknade ville jag bara somna om, men så tittade jag ut och såg att solen var på väg upp. Så kl 05:32 började jag min power walk, vet väl dock inte om jag får kalla det för power walk dock… med en hastighet av 6,9 km/h fick jag svänga av nere vid stena-terminalen och gå hemåt istället för att gå den vanliga rundan, annars hade jag inte hunnit duscha innan jobbet, typ. 56 minuter och 6,48 km blev det i varje fall.

Kl 19 var det dags för en träff med PT-Carl och idag stod benträning på menyn. Och benträning blev det, minsann. Jag trodde jag hade benmuskler men tydligen inte… PT-Carl svor åt mig medan jag slet som ett djur samtidigt som jag svettades lika mycket som pappa när han arbetar i solen, typ. Kan lova att det var på skakiga ben jag gick därifrån MEN jag hade gett mig fan på att gå hem.

Tji fick jag. Efter 1 km och 10 minuter kom jag lägligt nog fram till busshållplatsen Rosenlund samtidigt som min buss. Jag tog således bussen hem, lämnade väskan och tog en promenad runt Slottsskogen istället på lite mer än 4 km.

Jag har registrerat 24 km redan i Cardiotrainern i telefonen, och då inte medräknat den promenad jag, Effe och Daniel tog igår, den borde slutat på 5-6 km. Gött äre :)

Nu sova! Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>