«

»

Maj 03

Det som inte dödar, det härdar.

Trots det intensiva och tunga benpasset som jag körde igår kväll med PT-Carl var jag piggare än någonsin imorse, så power walken blev mer en promenad med intensiva intervaller. Det var riktigt gött :)

Ungefär vid 10-tiden i förmiddagen kom träningsvärken som ett brev på posten… Varje gång jag reste mig ur min kontorsstol blev jag påmind om att jag absolut gjort bra ifrån mig på träningen ^^ Givetvis blev värken värre under dagen, men var ändå rätt okej under träningspasset med PT-Carl, men nu efteråt… harrejävlar. Jag tog en promenad på 7 km nu ikväll och jag grimaserade nog hela vägen, lång tid tog det också. Kunde liksom inte ens lyfta upp benen på trottoarkanten. Det var skönt att det inte blev någon benträning idag, var rygg, triceps och mage istället.

Ska bli intressant och se hur jag mår imorgon, skickade ett halvilsket SMS till PT-Carl att jag litar kallt på att han kommer hit och drar mig ur sängen om värken är värre. :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>