«

»

Maj 21

Dålig låt att ha på morgonen!

Trots att Chris Brown bara sjunger om att det är för ljust i rummet, att han bara har kaffe och inget socker och att ingen ska väcka honom så gillar jag låten sjukligt mycket. Han brukar göra väldigt bra låtar och detta är inget undantag, men man ska nog se upp för att lyssna på den på morgonen eller att ha den som alarmsignal ;-)

Chris Brown – Don´t wake me up! Men don´t worry Chris, jag ska inte wake:a dig up.

Nytränad och nöjd!

Anyway, jag trotsade solen och värmen och begav mig mot ett – vad jag trodde – folktomt Sportlife Almedal, men det visade sig vara en hel del folk där! Körde ett ganska intensivt rygg- och tricepspass. Känner dock att jag numera behöver ha med mig någon för att göra vissa övningar, speciellt när man hanterar de fria vikterna. Får helt enkelt ragga tag på någon som älskar att träna lika mycket som jag!

Jag har precis ätit mycket goda chokladsmakande proteinpannkakor med bär, lyssnat på åskan och slöglott lite på TV, så nu blir det en dusch och sedan ska jag lägga mig i sängen med lite popcorn och hoppas på att åskan kommer tillbaka!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>