«

»

Sep 03

Bytt adress. Igen.

Jupp, ny adress, ny kommun, ny lägenhet. Ihop med min hunk! Känns fantastiskt bra! Nog för att det är tidigt men det spelar ingen roll. :) Man lever bara en gång.

Flyttade och flyttstädade större delen av dagen igår vilket resulterade i en mycket trött Jeffe, både fysiskt och psykiskt, sov som en prinsessa hela natten och när klockan ringde 05:15 imorse sov jag galet tungt. Var ett jobbigt ryggpass på Sportlife imorse, och inte jobbigt för att det var så tungt utan för att jag var så trött! Är oerhört tacksam som hade min stora starka karl till hjälp igår :)

Har bokat kärra imorgon med så då går resten av flyttlasset från Masthugget till Partille. Det är ju dock bara tillfälligt jag kommer bo här, eftersom vi ska leta efter en lägenhet tillsammans. Nog för att jag gillar denna lägenheten, men det är ändå Gorans lägenhet. Vi vill skapa något som istället är vårt.

Vårt är förövrigt ett otroligt fult ord slog det mig nu. Vårt. Vårat? Nä, vårt. Känns som att det är bättre att jag går och lägger mig istället, med tanke på hur nivån är nu. ^^ Blir ett träningspass även imorgon bitti. Funderar på om jag ska ta mig in till Sportlife Domkyrkan och sedan springa utomhus, eller om jag ska gymma. Kan inte riktigt bestämma mig, kan ju se hur vädret är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>