«

»

Sep 07

Bra start på slutet av veckan

Går upp, gör det jag brukar och tar min väska och bränner ut mot bussen.

Jag kommer ungefär, låt oss säga halvvägs då jag känner hur det blir blött längs med benet… Jag kände efter och kände hur det var alldeles fuktig på väskan och inser att min kära lilla vattenflaska snällt tömt sig i väskan. Så det var bara att vända om då allting blivit dränkt av vatten och aminosyror. Jäkla skit. Är detta ett tecken på att jag borde ha en vilodag? I vilket fall så blir det en sådan nu om än ofrivillig… >.<

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>