«

»

Sep 07

Det är mycket som händer just nu

Nu börjar det gå upp för mig att jag mått rätt kasst ett tag. Och när jag i augusti satte mig på diet, blev av med lägenheten och fick otroligt mycket att göra på jobbet sa kroppen helt enkelt ifrån och det slutade nästan med en övernattning på sahlgrenska. Huvudvärken och yrseln var ett faktum.

Jag mår oerhört mycket bättre nu, jag håller på att bygga upp ett hem tillsammans med Goran the hunk så det största problemen är ur världen – jag slipper bli bostadslös och jag slipper flänga mellan två hem och dessutom får jag träffa min hunk varje dag. Känns vansinnigt bra trots att vi flyttade ihop ett år för tidigt  ;-) nu kommer vi att leta lägenhet tillsammans, i lugn och ro.

Min diet har jag lagt på is sen jag blev sjuk, men kommer försöka återuppta den då den inte alls var extrem på något vis. Jag mår som bäst när jag minskar på kolhydrater även om det innebär att jag måste dra ned på popcorn  ;-)

Det är fortfarande otroligt mycket att göra på jobbet, men jag gillar det, tiden går fort och jag känner att jag gör något bra, det är bara då när det blir lite gör mycket som det blir tungt.

Nu ska jag strax sova, upp och träna imorgon innan Carro kommer. Känns inte alls bra att det inte blev träning imorse, men kunde ju inte åka till Sportlife med en blöt väska…

Nä, ny ska jag stirra i taket tills jag somnar, har dock en intressant skugga att titta på…

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>