«

»

Jul 28

Att så lite kan göra så mycket

Jag har precis kommit hem från först en playdate med Carro och Viggo (för att inte glömma Richard som ids anlända 10 minuter innan jag flydde fältet, haha) för att sedan bränna vidare ut till Singen & Co för att låta Gizmo busa och bada av sig… Han sprang som en tok efter pinnar och sten i vattnet, hoppade i, doppade huvudet, simmade ut långt efter pinnar och var heltokig, mitt lilla hjärta! Busade ordentligt och få ännu mer energi av det svala vattnet… det var precis vad han behövde!

Mycket frisk luft blev det och väl hemma igen så kom jag hem till en skinande ren lägenhet. Fick bytt sängkläder, tvättat all tvätt, diskat, dammsugit och skurat golv, skrubbat både kök och badrum och städat undan och dammat av… man kan väl säga att det var riktigt skönt att komma hem till det nu :D Gizmo är trött som få och ligger utslagen på soffan :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>