«

»

Jul 30

Bus tolv timmar om dygnet

Idag var det Gizmos första dag på dagis efter hans ”semester”. Hans lilla gäng är fortfarande på semester men en ny chihuahua-valp, Charlie var där, och jäklar vad de hade lekt… Han skulle blivit placerad ihop med en japansk spets men deras energinivå var inte alls samma… ;-)

Här kommer lite bilder från gårdagen och dagen (skålen är från idag, inhandlades på Cervera and I love it :D Heja koppar!) Resten av bilderna här är från Lerum då vi fick påhälsning av en westie… en lös sådan! Med varken husse eller matte i närheten..

image

Idag blev det bus med Elvis i hundrastgård, fast vi fick påhälsning av ca 10 andra hundar… Gizmo var överlycklig och försökte busa med dem alla! Sa åt några som blev närgångna men tusan vad han lekt… så nu ligger han helt utslagen på soffan efter en så lång dag. Tror han behöver sova hela natten för att mäkta med en dag på dagis igen.. Tokhunden!! :)

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>