«

»

Mar 24

2,5 timmar träning får la räcka för idag

Efter ett Body pump-pass, ryggpass och ett lättare cardiopass (20 min på bandet och 15 min power walk) får det väl räcka för idag. BP-passet var den nya releasen, alltså nummer 81 i ordningen och jag måste säga att jag gillade det, det var rätt bra. Korta intensiva låtar, förutom rygglåten som var på 6,5 min… Helt OK musik också, dock inte så mycket nya låtar utan många man hunnit spela sönder ganska brutalt, en av dem var Åke-låten (Alexandra Stan – Saxobeat).

Joinade sedan Jonas och körde ryggövningar för att avsluta på löpband och crosstrainer.

Något lite annat som var ”kul” var att jag solade innan träningen, och smörjde in mig med en solkräm som jag brukar göra eftersom de återfuktar huden och lite sådär, dock var det något som kallas ”tingle effekt” i den jag valde idag, vilket resulterade i att det såg ut som att jag varit på solsemester i öknen i 90 dagar, typ. Tydligen var det dock ”normalt” att man kunde få sån effekt av den krämen, eftersom tingle effekten gjorde så att blodet cirkulerade mera och allt vad det nu var. Men bbörjar de ordna upp sig igen ;-)

Ska slänga i mig ett stort lass med kyckling, fullkornsbulgur och grönsaker nu, sedan en välförtjänt dusch!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>