«

»

Okt 06

-1008 kalorier senare

Svettifer

Svettifer

Jag hade ingen lust att träna idag när klockan ringde 06:30. Försökte komma på all världens olika anledningar för att inte träna. 

Lyckades dock inte övertala mig själv om att ligga kvar i sängen (!!!!) utan skuttade glatt upp ur det varma. Nåja, skuttade var en överdrift…

Argumentet till att inte ligga kvar var att jag redan hade sovit de timmarna jag behövde, sover jag mer kommer hela dagen bli förstörd och det ville jag icke. Dessutom vet jag att det alltid känns bättre efter att man har tränat. 

Sagt och gjort. Blev 47 minuter cardio och 20 minuter intensivt armpass. Brände bort 1008 kilokalorier så det var ju ungefär halva godispåsen från igår, att jag redan käkat ungefär 2000 kalorier redan innan det var ju en annan femma ;-)

Jag såg förresten att Carro vinkade i sin blogg så jag vinkar tillbaka! Gå in och läs varför…. :)

Vinkvink!

Vinkvink!

Svettig vink tillbaka!

Svettig vink tillbaka!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>