«

»

Aug 03

Villa brinner i Göteborg | Nyheter | Aftonbladet

Villa brinner i Göteborg | Nyheter | Aftonbladet.

Idag när jag hunnit vara ute och spatsera i ungefär 2 minuter och 45 sekunder ser jag hur ett kolsvart, enormt rökmoln uppenbarar sig på det berg som finns här i Partille. Kunde inte se några lågor och inte riktigt var det kom ifrån eftersom jag var på fel sida, men jäklar vad det rök…

… och inte så konstigt var det. Såg ambulanser och jag hoppas att alla klarar sig! Under de 90 minuter jag var ute rök det som aldrig förr och emellanåt blev röken tunnare och ljusare för att sedan bolma upp igen…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>