«

»

Dec 31

Vigiland – UFO (official video)

Ok, jag sa att låten Samsara 2015 framför av Martin Tungevaag kan få mig en fälla en tår, men då kan denna låten få mig att bryta ihop i en liten våt hög på golvet. Det är inte ofta jag känner att jag vill gå ut och dansa röven av mig – men när jag hör låtar like this blir jag oerhört danssugen.

Suget försvinner dock illa kvickt när jag tänker på alla drägg som huserar på såna köttmarknader, haha.

Anyway – åter en låt att ha i träningslistan! Ladies and gentlemen, I´ll give you Vigiland – UFO!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>