«

»

Jan 13

Vad har jag gjort för ont?

Vad har jag gjort för ont för att förtjäna minusgrader när jag precis köpt mig en kappa? Jag vet att det är januari och mitt i vintern men känner jag mig själv rätt vet jag att jag kommer plågas i minusgrader iklädd min kappa…

image

Rätt kallt, bara sådär. Skönt med torra vägar dock!

image

Var på ikea idag med Hunken och köpte äntligen en helkroppsspegel!! Det var på tiden! Det var dessutom vårt första gemensamma inköp till lägenheten, och vår kommande lägenhet!  :-)

Nu blir det sova, upp i ottan och träna imorgon! Låsningen i ryggen börjar släppa nu. Woho!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>