«

»

Jan 25

Vad hände där?

Första klass är tom? Hmm… Och det är löning??

Någon som vet om det är lov nu btw? Jag saknar mina tonårspojkar som så gärna diskuterar om hur lite presenter de fick i julklapp och födelsedagspresent.

Bortskämda snorungar.

Känner mig väl lite ensam bland alla gamlingar också, förmodar jag! Nog för att själv agerar likt en pensionär många gånger så blir det lite enformigt att både vara en och se dem överallt. Tur jag jobbar på ett jobb med massa ungdomar ;-)  utan dem hade jag väl redan haft hemtjänst ett tag och varit på väg in till ålderdomshemmet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>