«

»

Jan 02

Vad fort det kan vända

Från att ha en liten busig och social valp som viftar på svansen och vill undersöka allt har vi nu en liten valp som bara vill ligga tätt intill och inte vara ensam, som letar efter hemskheter i luften och taken och som inte kan sova.

Jävla fyrverkerier.

Hela nyårsafton gick kanon, trots fyrverkerier och buller så reagerade han ytterst lite på knallarna. Han var till och med i min famn och på golvet vid tolv-slaget för att titta på raketerna. Ingen reaktion alls, trodde kusten var klar och Gizmo helt enkelt tillhörde dem som är väldigt orädda.

Well, igår, alltså nyårsdagen, när vi skulle gå ut på den vanliga kvällspromenaden kl 21 small det rejält alldeles bakom oss, någon avfyrade en pjäs som gick högt och small högt. Gizmo som inte alls var beredd blev så rädd så att han skrek och försöker rymma.

Sedan dess har han letat efter saker i taket, i luften både inomhus och utomhus, han går med svansen mellan benen, vill inte ligga ensam, ligger gärna tryckt emot en, äter dåligt, sover inte och är oerhört försiktig. Minsta smäll, nysning, dörrstängning eller liknande får honom att reagera.

Jag hoppas verkligen han kommer återhämta sig, vi försöker busa med honom, gosa, vara som vanligt och låtsas som ingenting men han är verkligen inte sig själv. Vårt fina lilla Troll <3

Borde onekligen koncentrera skjutningarna till tolvslaget, det borde räcka. Vi bör se till att ta mer hänsyn till både människor och djur när det gäller sånt här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>