«

»

Maj 29

Uträtta och dejta

Idag har jag hunnit med att uträtta mången sysslor på arbetet, varav en var att tvätta bilen. Oh yes. Och likt min mor letade jag febrilt efter alla möjliga bromsar för att få stopp på bilen när det i själva verket var biltvätten som drog igång. Jaja. Hade oerhört kul de minuterna som de tar att få bilen tvättad. Not.

image

Jag fick läst lite mail och andra nödvändiga saker i alla fall.

När arbetsdagen var slut mötte jag upp min hunk och vi åkte till MM Sports och fyllde på vårt lager en aning. Efter det blev det en repa till Jensens för kycklingfilé och mjukglass. Inte samtidigt dock ;-)

Nu blir det strax till att besöka drömmarnas land för att orka med torsdagen på bästa vis. Skall bli intressant att se hur min benföring är imorgon för idag kan man tro att jag är Agda 98 år, snart 99.

Natti natt hörrni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>