«

»

Apr 10

Tur att ingen hör mig

Åkte ut på Tjejkväll på syrrans jobb Kök och Rum för lite mingel, shopping och annat kul! Fick med mig en grön höna och en kruka gjord av bildäck hem :)

Anyway, i bilen på väg hem spelade den låten Cliche love Song med Basim (danska bidraget till eurovision) och Jävlar i min lilla plåtlåda vad fantastiskt fint jag sjöng. Jag sjöng så högt och fint att jag blev andfådd och fick huvudvärk.

Tur att ingen hörde mig… Denna gången var det på e20 och inte med öppna rutor mitt i Alingsås i alla fall…

Innan jag stack idag fick Gizmo lite torsdagsgott :)

image

image

image

Nu blir det stenhård sömn så jag orkar med ett stenhårt träningspass imorgonbitti :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>