«

»

Apr 20

Trycks ner av kontrollanter | Nyheter | Aftonbladet

Trycks ner av kontrollanter | Nyheter | Aftonbladet.

Har ni sett detta klippet? Jag såg på det imorse efter att ha sett många upprörda kommentarer angående detta.

Jag är dock väldigt skeptisk och kritisk till båda parter – alltså både kontrollanterna och Jeanette. Det är ju fler person som INTE stämplar när de går på spårvagnarna än som gör det, så det skulle inte förvåna mig om Jeanette var en av dem.

Med det säger jag inte att DET VAR SÅ, men jag skulle hemskt gärna vilja veta hur detta började.

Tycker givetvis att kontrollanterna använder lite väl mycket våld eftersom de tämligen tränger in henne, MEN varför kunde hon inte visa sin legitimation?

Känns lite som att situationen var bådas fel, att den sedan blåstes upp och blev för stor.

Jag känner igen en av kontrollanterna, jag vet att han varit tågvärd på Alingsås-pendeln i många år och således även jobbat inom Västtrafik i många år, då tycker man ju att dem borde veta bättre? Nu var inte han en av dem som trängde in henne men han var ändå med.

Äh, jag vet inte, vad tycker/tror ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>