«

»

Dec 14

Svordomar till höger och vänster

Jag har lust att skriva ett inlägg där jag uttrycker mitt hat och missa frustrationer över göteborgs rådande trafik. Och värre komma skall.

Nej, istället för att skriva ett barnförbjudet inlägg med svordomar hit och dit väljer jag att avsluta denna arbetsvecka med… Med.. Hmm.. Nåväl, tydligen har veckan varit så händelsefattig att västtrafiks förändring har varit den mest intressanta.

Får hoppas att en helg utan buss- och/eller tågpendlande kan få min puls att gå ned och kanske till och med kan jag stilla mitt hat mot trafiksituationen, åtminstone till måndag klockan nollfem.fyrtiofem? För då kör vi igen, dock bara i fem dagar för sen är jag ledig ett tag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>