«

»

Mar 25

Sola? Nej, jobba!

Jobbar i soffan!

Efter att ha vaknat och varit helt vansinnigt trött (sommartidens fel?!) och med en sådan träningsvärk att jag överväger att ha en vilodag (!!!) åkte jag till Alingsås och sedan vidare till Singen & Co för lite kalas (och en väldigt massa smörgåstårta). På vägen hem fick jag sällskap av Singen och brorsan som skulle hälsa på mig (läs: hälsa på min lägenhet). Sagt och gjort! Singen och brorsan har begett sig mot bonnelandet igen, och jag tog en promenad från Järntorget till Hemköp och sedan hem.

Kan meddela att träningsvärken i baksida lår är inte att leka med, speciellt inte när man går i trappor… Har precis unnat mig en Kesella med hallonsmak och 50 gram hasselnötter, så nu sitter jag med fötterna uppslängda på bordet och laptopen i knäet, fönstret står på vid gavel och jag är redo att jobba. Yey! :D Solen lyser på mina fötter i varje fall :)

Puss

2 kommentarer

  1. Daniel - Swese

    Din dag låter lika bra som min =)

  2. Jennifer Tiderman

    Jobbar du också? ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>