«

»

Maj 13

Skit är det

Nåja, allt är långt ifrån skit men hallå, kan vädret bestämma sig för om det skall regna eller icke regna? Man vågar ju knappt vara längre än fem minuter hemifrån i rädslan av att bli dränkt i ett åskregn utan gränser.

image

Jag har i alla fall träningsvärk både i mina sittkuddar från igår och ryggen från imorse! Bra skit med andra ord 😁

image

Skall köra ett pass med Body Balance imorgon efter några veckors uppehåll från det, så det ser jag framemot! Vet dock av erfarenhet att det passet med träningsvärk är oerhört oskönt 😁

Nu ska jag fortsätta läsa Saker min son behöver veta om världen (oerhört kul bok, de tre första kapitlerna handlade om bajs, Ikea och fotboll) . :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>