«

»

Apr 01

Sitter i solskenet och bloggar

Dessvärre sitter jag inte ute på en gräsmatta, med en termos med kaffe och en skål med färska jordgubbar. Utan jag sitter inomhus, vid barbordet, i solen och försöker se vad jag skriver, typ. Vet inte om dammet som täcker tangenterna är  värst eller om blänket i skärmen är det…

Tänkte ta en förtjusande bild på detta fina vårväder, insåg dock ganska snabbt att den inbyggda webkameran inte gillade det starka ljuset och jag är just nu på tok för lat att ta kameran, knäppa en bild och sedan föra över den in i datorn och ut på interwebben. Därav denna fantastiska webkamerabilden:

Ljust och fint

Ljust och fint

Nu skall vi ägna förmiddagen åt lite städning (för min del blir det fortsatt städning) och sedan får vi se vad dagen har ett erbjuda mer än städning, veckohandling och… tja, vaddetnublir. Kanske sola för min del för med tanke på hur blek jag blir på bilder så behövs det onekligen lite färg på mitt nordiska bleka ansikte…:

Hunken måste vara stolt över sin brunbrända sambo!

Hunken måste vara stolt över sin brunbrända sambo!

Det känns fantastiskt bra att ha samma färg som väggen bakom mig.. Värst är min högra sida. Harregud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>