«

»

Maj 27

Sista hela veckan nu!!

Och då syftar jag inte på att jag går på semester utan att jag snart byter jobb! Jobbar hela denna veckan, nästa vecka är det en röd dag samt en halv dag med konferens. Sen veckan därpå arbetar jag bara måndagen och tisdagen för att på onsdagen börja mitt nya arbete.

Anyway, fick till ett bra pass med cardio imorse, insåg nu att anledning till att jag inte pallat springa långa sträckor är för att jag gått ut för hårt, men nu har jag hittat mitt tempo igen, ska bara bygga upp konditionen ännu mer. :-D

image

Hade någon annan kunnat göra det åt mig hade jag blivit glad, så kan jag ta över lagom till ett maraton ;-)

Nä, nu blir det jobb och efter jobbet blir det gymmet, saknar att gymma så de får allt bli en repa till Nordic wellness i eftermiddag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>