«

»

Apr 02

Sats Kompassen, Göteborg

SATS

Jag har varit både på Sats Kungsgatan och Sats Kompassen i Göteborg, och mitt första intryck är att de båda gymmen skiljer sig väldigt ifrån varandra. Jag gillade Kompassen mycket bättre än Kungsgatan eftersom jag upplevde de förstnämnda som mycket fräschare och luftigare än Kungsgatan.

Sats Kompassen ligger, hör och häpna, i Kompassen i Göteborg och har trots sitt centrala läge lyckats få till det helt okej. Jag var aldrig där och gymmade eftersom jag bara testade på deras pass NTC Get Strong! men vad jag kunde se var det helt okej. Även gruppträningssalen var bra storleksmässigt eftersom den inte var lika trång som så många andra salar är, man märker ju att gymmen vill få in så mycket folk som möjligt på så liten yta som möjligt.

Omklädningsrummen kändes dock lite provisoriskt lagda eftersom de inte alls låg i anslutning till själva gymmet, utan man fick gå upp en våning och sedan leta rätt på omklädningsrummet vilket lätt kan leda till förvirring för oss som inte är vana vid Sats Kompassen.

Av det jag såg och snokade omkring inne på Kompassen så får jag  ge det ett högre betyg än Sats Kungsgatan, som inte fick ett högt betyg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>