«

»

Aug 15

Så går det när man lämnar mig ensam

Jag var hemma vid 19-snåret efter ett tufft shoppingpass, kände mig dock fortfarande på G och satte därför igång med att rensa bland mina kläder. Jag var väl ganska säker på att jag inte kunde rensa bort något eftersom jag gjorde det ganska nyligen, men tji fick jag…

Klädhög

Över till något helt annat. Jag är kär. Eller ja, om någon undgått att jag är kär i min hunk vore det ytterst märkligt MEN jag är kär i en låt. Eller i ett band. Har ägnat större delen av dagen att arbeta i takt med musiken, typ. Har fått gjort mycket så jag förmodar att musiken ger mig lite extra energi.

Bandet jag föll pladask för heter Aranda och har åtminstone en låt som ofta spelas på Bandit Rock, Satisfied heter den och här är den:

http://www.youtube.com/watch?v=tEUpzqSkaPo

Och som om inte det var nog så är hela deras skiva Stop the world mycket bra! Rekommenderas starkt.

En annan låt som får mig att vilja springa benen av mig när jag är ute och tränar är Maroon 5´s nya hit One more night. Förmodar att ingen missat den heller med tanke på att NRJ kör den rätt flitigt…

Måste givetvis nämna Swedish House Mafias (skulle inte de splittras?) nya låt, Don´t you worry child. Jag visste inte att det var deras låt när jag hörde den på NRJ, men även detta är en låt jag föll pladask för, lika hårt som för Satisfied och Goran.

Nu ska jag fixa det sista här hemma, sedan dumpa mig själv i sängen. Imorgon blir det dubbla träningspass igen, woho! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>