«

»

Feb 18

Persiennerna går före träningen…

Eh, jag har precis knåpat ihop en rubrik jag aldrig trodde jag skulle yppa men imorgon åker jag tidigt till kontoret för att kunna lämna tidigt så att jag och hunken kan bege oss till Bauhaus för att köpa persienner.

Lilla Gizmo gillar att vakna på natten och se, troligen osynliga, ting och avge ett skall som får en att flyga upp hur hårt och gott man än sover.

Ett par persienner borde räcka för att få honom att sluta skälla på lyftkranarna, regndroppar och sin egna spegelbild.

Aaaanyway, drog en repa till Lé Rum i Lerum idag för tjejdejt med Jossan och klassikern Fläskfilé Africana och friterad banan med glass. Sjukt kul att ses igen men mindre kul för min figur ;-) men lite får man la unna sig :D
Tränar bort det på torsdag… :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>