«

»

Jan 21

Överskottsenergin är på topp

Kombinationen av vettig kost, återigen styrketräning blandat med intervaller och bra sömn får mig att vara uppe i varv dagarna i ända. Men på ett bra sätt! Vet dock inte om grannarna håller med om det när jag spikar på kvällarna och dammsuger på morgonen… haha! Men de väcker mig med att tvätta på konstiga tider och dra igång vattnet på full kareta när jag sover som bäst, så skit ska skit ha! :D

Fick fixat lite hemma, till och med packat upp de två sista flyttlådorna med böcker efter att Jossan med karl kommit med en byrå! Fick feeling och smällde upp lite tavlor trots att jag inte skulle göra det, eftersom jag skall tapetsera om några väggar… Måste. Ta. Tag. I. Det.

PhotoGrid_1421695093271

Gizmo var mer än nöjd som fick surfa på datorn medan matte brände omkring och städade och donade en måndagkväll. Hade det inte varit dåligt väder had jag väl varit ute och sprungit.

IMAG8303

 

Jag har även passat på att luncha ute, ta ikapp det jag missat med Effe bland annat och flängt omkring – bilen går som ett skott och jag är fantastiskt nöjd :D Nog att den är liten och nära på att blåsa bort när man kör över Älvsborgsbron i storm men det är väl sånt man får räkna med. Saknar Saaben i vissa situationer ;-) Typ Ikea-besök. Och Ullared.

Glad tjej

Glad tjej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>