«

»

Aug 06

Om ett dygn är det gjort!

Om ett dygn sitter vi i bilen på väg hem, uppspelta och förhoppningsvis glatt överraskade över lägenheten och vårt hem! :D En och en halv vecka kvar nu, knappt. Helt sjukt vad fort tiden gått… eller? Dessa 9 månader har varit olidligt långa i det avseendet :D

Imorgon skall det minsann mätas och spanas! Skall sammanställa en liten lista på de saker jag måste mäta och undersöka imorgon… det är mycket nu ;-)

Och på tal om mycket så har jag hunnit med mycket saker på mycket lite tid. Sedan jag kom hem har jag ätit, diskat, tvättat, hängt tvätt, testat kläder och plockat upp mitt SportsDirect-paket, packat upp och om träningsväskan, handlat morötter och sköljmedel, postat ett paket i retur och bytt ut en blus på H&M.

Nu tänker jag göra mig lite smått och gott och sedan bara slöa i soffan med boken ”Kommer aldrig mer igen”… Får sluta läsa den sent på kvällen, fruktansvärt hemsk bok, haha. Mardrömmarna är ett faktum… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>