«

»

Maj 27

Ola-Conny och Morgan på trädgårdsvisning i Långared

Idag var det dags för årets första trädgårdsvisning, som vanligt samma söndag som Mors dag och balen för studenterna på Alströmergymnasiet.

40 minuter senare än planerat kom Egge och hämtade mig så vi kunde bränna ut till Långared och pappa & Co där trädgårdsvisningen skulle hållas och våfflorna skulle serveras. Kl 12:00 slog vi upp portarna och inte kort därpå kom självaste Ola-Conny och Morgan, kända från tv-serien Ullared på besök – idag igen. De hade varit hos pappa även en sväng igår innan de bar av till Trollhättans cruising.

Båda två var trevliga och Ola-Conny höll låda mestadels och berättade bland annat lite om resorna och platserna de besökte i programmet En stark resa som har visats nu i vår på kanal 5. Roligast var väl ändå att jag hade varit snäppare snabbare runt Göteborgsvarvet än vad Ola-Conny var, och då är han gammal elitidrottare eller vad det var han skröt om tills jag kläckte min tid ;-)

Här nedan ser ni lite bilder som sammanfattar dagen rätt bra:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>