«

»

Dec 25

Och som ni väntat..

Innan ni frågar: det var inga problem att köra tik skåne igår, och idaghar det regnat och all snö är borta…  :-(

Och med tanke på rubriken:

…Jag vet att ni suttit på helspänn och väntat ivrigt på att få reda på vad jag fick igår.

Av min kära sambo fick jag er armband från ko ko no, ansiktsbehandling/massage, biljetter till matchen mellan frölunda-rögle! Helt fantastiskt bra  :-) på, morgonen fick jag ett set med lotions också, det får inte glömmas.

Fick även en fin sjal och ring från jordanien av svärpäronen!  :-)

Mitt armband:

image

Glad pojk som öppnar julklapp (skruvdragare):

image

Svärpäron i soffan (och ja, det är min kavaj jag får hjälp med.. Hehe):

image

Och i år fick vi även tittat på kalle! Det var allt några år sedan, men idag blev det av i spraket till brasan (som för tillfället var släckt? Haha):

Just det, även Hunken fick fina saker igår; fiskpedikyr, morgonrock, parfym och lotion, en magnet med BAJS på, skrubbhandske, whiskystenar och whiskyglas. Sedan fick han skruvdragare och lite annat, men inte av mig.  :-)

Gårdagen bestod av väldigt mycket mat, dock inte traditionell julmat utan det blev mat från Kroatien, baklava och lite annat! Eller mycket annat… Avslutade kvällen med Uno och småkakor.

Idag började jag dagen med en power walk och på detta blir det helstekt kalkon när Gorana och Patric kommer, tätt följt av ett tredje julfirande.

Jag har en bra jul trots saknaden av ”min egna” jul med min släkt och familj… Men på fredag får vi träffa Singen och gänget för ett fjärde julfirande…

Nu ska jag socialisera lite med min hunk och hans familj, i väntan på mer mat. Efter nyår får det bli hårdträning  ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>