«

»

Feb 26

Nu vet vi hur vi ska göra…

…och det är att låta lilla bus duscha direkt efter dagis, för tusan vad han har sovit. Frågan är om han kommer vara pigg som en mört hela natten eller faktiskt stänga sina små pepparkornsögon och sova. Aja, han är ju ren i alla fall…

image

image

Själv känns det som att jag varit vaken i två månader i sträck (streck?!?) Men nu närmar det sig något lugnare tider på jobbet då jag kommit en bra bit på väg i ett par stora projekt, dock börjar de om på fredag… :-) full rulle! Men jag klagar inte, jag älskar mitt jobb :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>