«

»

Apr 24

Nu går det undan!

Med nymålade tå- och fingernaglar och en sol som börjar ge sig till känna redan kvart i fem på morgonen kan jag ju inte annat än att faktiskt få lite vårfeelings, fan. :) tycker dock att våren kunde kommit tidigare, hoppas sommaren blir desto längre!

Och nej, naglarna är inte målade Imorse utan det roade jag mig med igår i väntan på min bättre hälft.

Har fortfarande träningsvärk i insida lår sedan marklyftspasset i måndags, men ska se om jag inte kan köra squats idag ändå. Trimma till spirorna lite :)

Och du, glöm aldrig:

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>