«

»

Nov 16

Normalt? Inte så värst

Igår på lunchen köpte jag mig en plocka-själv-sallad med både det ena och det tredje, dock känns det fortfarande som att jag rapar den röra som dem dränkt laxen i. Jaja, gott och nyttigt vart det ju i alla fall!
image

När jag kom hem köpte jag indiskt och tittade på idol, dels själv och dels tillsammans med Goran, Malek och Sven. Och sen blev de ju fotboll…

Imorse stack jag och tränade medan Goran låg kvar i sängen. Körde cardio på crosstrainern samtidigt som jag tittade på dr Phil. Brände närmre tusen kcal imorse, nästan lika bra som igår då det blev minst tusen kcal.

Jag och hunken stack till Frölunda torg och brände pengar och tog en lunch på Jensens med efterrätten Tag-själv-mjukglass… Inte helt fel, synd bara på servicen!!!

image

Väl hemma med säkert tio påsar inkl veckohandling städade vi ur förrådet och donade här hemma.

Kan väl lugnt säga att vi båda däckade i soffan sen. Skönt att hålla sig sysselsatt men illamående och magont pajade bitvis av kvällen. Tur jag har min hunk som muntrar upp mig!!

image

Nu tänker jag försöka sova så att jag är pigg när Jossan tar sig in till storstan! Blir nog ingen träning imorgon, beror dock på hur vädret ser ut. Vore onekligen gött med en joggingtur utomhus vid bra väder. Det är få saker som rensar skallen och själen som att vara ute och röra på sig i fint väder.

Natti natt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>