«

»

Nov 22

När hunken är i London…

… Bränner jag till Ikea och shoppar lite. Givetvis har jag fyndat och tusan vad bra resultatet blev.

image

Har inga efter-bilder eftersom jag inte känner mig klar med städningen ännu men det kanske kommer.

Efter Ikea blev det såklart snickrande och efter det gryta till middag och sedan städning. Efter att ha meckat i förrådet fick jag rensat i en låda där vi bara slängt i viktiga och oviktiga papper, så nu är det sorterat och slängt en himlans massa. Gött att få sån skitgöra gjort.

Har givetvis kastat ett getöga på idol under kvällens lopp men när Jens åkte ut i stället för Kevin så funderar jag på att bojkotta. Fyfan.

Eftersom sysslorna för ikväll är slut och jag börjar bli rastlös får de bli sängen i hopp om att somna fort så att elaka tankar inte smyger sig på och håller mig vaken. Saknar min hunk som tusan också. :-(

Imorgon blir de träning på morgonen och sedan bränner jag ut till Singen & co eftersom hon har fyllt år! Grattis igen lilla Singen.

Natti natt
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>