«

»

Feb 16

Nakna tjejer på gymmet

Nåja, rubriken kanske är något vilseledande. Det jag vill lyfta är den utstyrsel vissa tränar i. Och den utstyrsel vissa verkar ha glömt…

Idag när jag galopperade för fulla muggar på löpbandet på Nordic Wellness kommer det en tjej i 20-års åldern och ställer sig på ett löpband ett par ifrån det jag är på. Inget konstigt med det.

Det konstiga är att hon tydligen hade glömt ta på sig sitt träningslinne – till pensionärernas stora glädje… Hon struttade alltså runt i sin sportbh.

Till saken hör, tycker jag, att hon enbart var väldigt smal, nästan mager och hade inga muskeldefinitioner alls. Jag kan på ett sätt förstå det här med att träna i så lite kläder som möjligt om man har en kropp som efter år av slit och lyft av tunga vikter faktiskt fått en sjutusans snygg form OCH om det är sommar, sol och ACn på gymmet lagt av. Men nu? Det var mest bara läskigt, speciellt med tanke på hur männen i åldern +60 glodde (var i stort sett bara pensionärer där).

Det får mig att tänka på P!nks musikvideo till låten Stupid Girls:

http://www.youtube.com/watch?v=BR4yQFZK9YM

P!nk - Stupid Girls

P!nk – Stupid Girls

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>