«

»

Apr 02

Man vill bara äta upp honom

Jag vill bara plocka upp den lilla ludna valpen och äta upp honom så söt är han. Trots att han fisit dödliga fisar hela kvällen kan jag inte låta bli att klämma och känna på honom. Saknar hans små rynkor han hade mellan öronen som liten men de ludna små lapparna till öronen går lika bra dem :D

image

Gizmo känner nog likadant för sin husse som jag gör för Gizmo, haha, blev många pusskalas idag.

image

Han (Gizmo) tycker inte mitt ansikte smakar gott med diverse hudkräm och annat tjejigt ;-) Jag klagar dock inte :p

Nu ska jag, min familj och min träningsvärk sova så att jag är pigg och alert imorgon på träningen! Är icke nådigt trött vid detta tillfälle. Så går de när man är uppe till 22 ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>