«

»

Maj 28

Man kan inte alltid ligga på topp

Jobb från soffan idag

Igår blev jag otroligt sugen på popcorn, varav jag kastade mig upp ur soffan, ut i köket och plockade ned påsen med popcornkärnor. Tände eld på gasplattan och ställde kastrullen med lite olja och salt i och lät det bli varmt.

Troligen lite för varmt.

För precis när jag häller ned de första kärnorna smäller det till utav bara helvete varav jag blir så fruktansvärt rädd att jag liksom klämmer till över påsen med kärnorna samtidigt som jag rycker till så att hälften av alla kärnorna flyger ut på spisen. Och diskbänken. Och golvet.

Well, troligen kommer jag hitta kärnor i mitt kök i några veckor framöver…

Anyway, jobbar hemifrån idag, är lätt illamående av någon oklar anledning. Kände mig däven och inte på G redan igår, kanske var de utspillda popcornkärnorna droppen? Vad vet jag. Mycket vatten blir det idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>