«

»

Nov 27

Man får ju passa…

… att göra kvinnogöra när inte Hunken är hemma.

Nej, jag syftar inte på städning så som diska, tvätta och damma. Jag syftar på att lägga ansiktsmask, klippa naglarna och raka benen. Jag har läst ikapp bloggar och fixat bland mina kläder.

Kvinnogöra, med andra ord ;-) Men det är inte utan att jag saknar någon som petar ned fingret i min mat, delar en apelsin med mig eller skrämmer mig när jag går ut från toaletten. Frågan är egentligen vad jag gjorde innan jag träffade Goran the hunk? Tränade och tränade och tränade antar jag, nu blir det träning varje morgon och ibland även på måndag- och onsdagkvällen. Vi försöker även få in ett gemensamt träningspass på söndagarna, får hoppas vi får rutin på det! Det är mycket nu i december, är upptagen alla helgerna i stort sett.

Mycket som händer och jag gillar det, så länge jag har hunken vid min sida som kan stötta mig när jag mest känner för att gräva ned mig i den just nu icke existerande snön.

Nu är det dags att plocka bort apelsinskalet och sedan borsta tänderna!

Nattinatt, över och ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>