«

»

Mar 22

Man börjar ju fundera

Det är alltid spännande att gå ut tidigt på morgonen, speciellt en helgmorgon för det är nästan alltid något udda ute då.

Idag stod det ett par kängor vid lekplatserna här i Kvillebäcken. Jag menar, vem i hela helvete ‘glömmer’, inte en, utan båda sina skor?

image

Gizmo galopperade åtminstone glatt omkring och verkade inte alls fundera på hur det kan gått till och hur det kan ha sett ut när ägaren till skorna hela sonika kastar av sig dem och traskar hem. Eller hem och hem, det vet ju inte jag men jag såg ingen människa som stod i skorna så jag antar att de gått iväg.

Vi hann, på de tio-femton minuter vi var ute se en riktig Walk of Shame och det var tydligt att hon försökte dölja det men hon failade rätt hårt.

image

Nu ska jag och min lilla fotvärmare mysa i soffan en stund innan det blir städning och fix här hemma!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>